Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атака предлага да се наложи мораториум върху строежа на джамии

Атака предлага да се наложи мораториум върху строежа на джамии

България е на първо място в Европа по брой джамии на глава от населението. По този повод от ПП "Атака" предлагат страната ни да вземе пример от Швейцария, където има забрана за строеж на нови джамии.

България е на първо място в Европа по брой джамии на глава от населението. По този повод от ПП "Атака" предлагат страната ни да вземе пример от Швейцария, където има забрана за строеж на нови джамии.

"В България радикалният ислям придоби чудовищни размери. На делото в Пазарджик стана ясно, че в Бълария има ислямисти от 2008-а година. Нещо, за което ние от Атака говорим и алармираме от години. Къде е позицията на президента, премиера и председателя на Народно събрание за радикалния ислям. Няма такава, защото сред подсъдимите в гр. Пазарджик има и хора на Герб - семейство Горилски", коментират атакистите.

По думите им в момента вицепремиерът Цветанов е в Анкара като гост на конгреса на партията на Ердоган и това е доказателство за туркофилското управление и национално предателство на сегашните управляващи.

"Нека видим дали Герб ще се съгласи с предложението на Атака за налагане на мораториум върху строежа на джамии, да видим дали ще действат в услуга на ислямизма и тероризма. В България се провежда политика на показност, що се отнася до джамиите. Постилат се молитвени килимчета на тротоара пред джамиите в София, звукът тормози хората, а кметът Фандъкова не прави нищо. Това е процес, който руши националната сигурност. Ние от Атака искаме освен налагане на мораториум върху строежа на джамии, ДАНС да създаде истинска служба, която да се занимава реално с исляма и да се изгонят всички ислямски фондации от България, които са проводник на радикализъм", допълват от "Атака".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега