Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атанас Зафиров за "Възраждане": Те са една контролирана псевдо опозиция

Атанас Зафиров за "Възраждане": Те са една контролирана псевдо опозиция

"Губейки позиция сега тръгват да атакуват легитимната опозиция в лицето на БСП и на наш гръб да трупат дивиденти", заяви Зафиров.

"Не сме търсени за разговори от страна на "Възраждане" по отношение на тяхната жалба до Конституционния съд. Ние сме отговорна партия и не можем да се подписваме под хвърчащи листи. Преди сме имали нормален диалог с тях по подобни казуси. Това, което се случи сега различно бяха местните избори - момента, в който се видя какъв надут балон са Възраждане. Губейки позиция сега тръгват да атакуват легитимната опозиция в лицето на БСП и на наш гръб да трупат дивиденти. Когато ние сме водили битка с ГЕРБ - от "Възраждане" въобще не са съществували. Те са една контролирана псевдо опозиция. Категорична лъжа е, че БСП в СОС е в договорки с ПП и Спаси София. И да го кажат точно "Възраждане" е неприемливо. Те и дума не са обелили за корупционните механизми, които ни заобикалят." Това заяви заместник председателят на БСП и зам.-председател на парламентарната група Атанас Зафиров в ефира на Евроком.

Той обвини управляващите, че по един задкулисен начин сключват споразумение, което дори все още не са предоставили на хората. "Премиерът и външния министър отказват да дойдат в парламента, а председателя на външната комисия г-н Борисов дава напоителни интервюта при положение, че и той носи отговорност. След 3 месеца дъблинското споразумение ще бъде отменено и затова сега Австрия бързат. Българските кметове ще бъдат натоварени с ангажименти по образование, здравеопазване, социална адаптация и жилища за тези хора. Всичко това рискува да ни тласне в една много опасна спирала", добави социалистът.

"Приети сме в Шенген на 3 процента. Защото експертите казаха, че стокообмена ни през въздушни и морски граници е 3 процента. 97% е през сухопътни граници и от тях само 1.5% е износа. Управляващите усложняват живота на българските граждани и на всичкото отгоре се опитват да го припишат като някакъв успех. Най-обидното е, че третирайки ни като 3-та и 4-та ръка граждани те вместо да решават някакви проблеми - единствено се решават вътрешнополитически проблеми в Австрия. Въобще няма реална гаранция, че ще получим дата за сухопътното присъединяване към Шенген:, коментира още Зафиров.

По думите му номинацията на г-жа Атанасова за КС е в унисон с политиката, която смятат да провеждат на попълването на органите и регулаторите. Според него там се залага на ярки политически фигури, както е било и в БНБ, но този подход зам.-председателя на БСП определи като грешен.

Той определи като срамни фактите, които са се изнесло относно увеличението на водата. "В Берковица 80% увеличение, а в Сливен 40%. И да обяснява г-н Иванов, че е по ръба на социалната поносимост, а водата е станала 5 лева. А хората, които трябва да взимат тези решения днес въобще не дойдоха да уважат избирателите", обобщи депутатът от социалистическата партия.

"Голяма част от конституционните промени са силно укорими, а някои от тях граничат с националното предателство, като например това с двойното гражданство. Това означава, че някой взел български паспорт може да стане и премиер, и министър. Явно има определени хора, които трябва да дойдат. Промените в съдебната власт също са много притеснителни, защото с този начин на избиране на прокурорската квота, която ще бъде доминирана от избор на политиците - на практика се отива към едно политическо овладяване", каза в заключение Атанас Зафиров.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега