Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Авария спря влаковете между Бургас и София

Авария спря влаковете между Бургас и София

Днес беше спряно напрежението в контактната мрежа в участъка между гарите Тулово и Черганово поради скъсано носещо въже. По тази причина се наложи организиране на превоз с автобуси за пътниците от бързия влак със задължителна резервация („Чайка”) № 3620 от Бургас за София, както и за пътниците от бързия влак № 3621 от София за Бургас.

Днес беше спрянонапрежението в контактната мрежа в участъка между гарите Тулово и Чергановопоради скъсано носещо въже. По тази причинасе наложи организиране на превоз с автобуси за пътниците от бързия влак съсзадължителна резервация („Чайка”) № 3620 от Бургас за София, както и запътниците от бързия влак № 3621 от София за Бургас.

Клиентите на националнияжелезопътен превозвач от тези два влака бяха превозени с автобуси в участъкамежду Тулово и Казанлък.В момента и двата влака продължават своето пътуване, като бързиявлак със задължителна резервация („Чайка”) № 3620 от Бургас за София се движисъс закъснение от 231 минути, а бързия влак № 3621 от София за Бургас пътувасъс закъснение от 100 минути. 

Поради прекъсването на влаковото движение в участъка междугарите Тулово и Черганово със закъснение се движат и два пътнически влака понаправленията Карлово – Димитровград север и Сливен – Казанлък. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега