Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АЗ търси кандидати за куриери в Дания и берачи на ягоди в Испания

АЗ търси кандидати за куриери в Дания и берачи на ягоди в Испания

И двата конкурса се провеждат със съдействието на българския клон на EURES мрежата към АЗ за работа в Европейския съюз.

Агенцията по заетостта набира кандидати за работа в чужбина. Към момента са обявени свободни места за куриери в Дания и берачи на ягоди в Испания. И двата конкурса се провеждат със съдействието на българския клон на EURES мрежата към АЗ за работа в Европейския съюз.


30 са свободните позиции в областта на куриерските услуги, обявени от датски работодател. В периода 27-29 ноември 2017 г. представители на компанията ще посетят България за провеждане на интервюта за работни места. Интервютата ще се проведат в София, Пловдив и Монтана. Заинтересованите кандидати следва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg или в най-близкото бюро по труда.

Офертата включва предложения в областта на куриерските услуги в Дания – доставяне на вестници, книги и други пратки до домовете на клиентите. Целта на интервютата е да се предостави максимално подробна и практична информация за естеството на работа и условията за наемане.

Основните изисквания към кандидатите са мотивация за работа и шофьорска правоспособност, тъй като придвижването от дистрибуторските центрове до домовете на клиентите се осъществява с автомобил или скутер. Изискват се и минимални разговорни умения на английски език. При одобрение и готовност от страна на съответния кандидат, трудовият договор с работодателя може да бъде сключен веднага след приключване на интервюто.


800 кандидати за бране на ягоди търси испански кооператив на производители на плода от провинция Уелва. Работното време е 39 часа седмично, разпределени неравномерно и гъвкаво през седмицата според необходимостта на предприятието, като часовете над 39, положени в работни или почивни дни, се считат за извънреден труд и се заплащат с 50% повече от редовното заплащане.

В периода между 15 февруари и 1 юни, при необходимост, работодателят има право да изведе работниците си на полето и в неделя, ако се събират бързо развалящи се плодове като ягоди, малини, боровинки и къпини. В този случай работниците трябва да почиват в друг ден от седмицата, ако са направили необходимите 39 часа.

Кандидатите трябва да са само жени, на възраст от 25 до 40 г., да имат опит в селскостопанска работа или желание да работят на полето, да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно.

Работодателите предлагат брутна заплата в размер на 40,39 € на ден, като след внасяне на здравни осигуровки и данък общ доход нетното възнаграждение е 38,92 € на ден. На края на месеца се удържа и сумата за социално осигуряване, дължима от работника за всеки изработен ден. Настаняването е в жилища на работодателя, които са безплатни. Заплащат се само режийните разходи.

Разходите за път до Испания са за сметка на кандидата, като той заплаща билета за автобус предварително или стойността на билета се удържа от първата му заплата. Връщането до България е за сметка на работодателя, ако работникът остане до края на кампанията и не напусне самоволно работа.

Кандидатите следва да заявят своя интерес в бюрата по труда по местоживеене до 5 януари 2018 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега