Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АЗ търси кандидати за летни студентски бригади в Германия

АЗ търси кандидати за летни студентски бригади в Германия

Кандидатстването ще се осъществява в бюрата по труда в градовете с висши училища или клонове/филиали на висши училища.

Агенцията по заетостта обяви прием на документи за студентски бригади в Германия. Младежите с познания по немски език ще имат възможността да заминат на лятна работа в сферата на селското стопанство, хотелиерството и ресторантьорството (сервитьори, камериерки, бармани, помощен персонал в кухня, общи работници), фирми за почистване на помещения и индустриални обекти, вериги за бързо хранене, както и германските пощи.

Кандидатстването ще се осъществява в бюрата по труда в градовете с висши училища или клонове/филиали на висши училища. Студентите, желаещи да се възползват от възможността да работят в Германия през следващото лято, трябва да подадат заявление в свободен текст на български език до 23 януари 2018 г.

Изискванията към кандидатите са да бъдат български граждани и студенти в български висши учебни заведения,  да са на възраст между 18 и 35 години и да са редовна форма на обучение. Младежите трябва да не са последен курс на семестриално обучение, да имат добри познания по немски език (най-малко три години изучаване на немски език) и да са готови най-малко два месеца да работят в Германия.

В заявлението си те трябва да декларират, че са изучавали немски език най-малко 3 години, че са свободни от други ангажименти по време на официално обявената за всяко училище лятна ваканция (задължително се посочват точните начална и крайна дата), а също така да посочат, че притежават необходимите средства да финансират заминаването си за Германия. Кандидатите трябва да предоставят и уверение от висшето училище, че са редовни студенти и не са последен курс на обучение.

Документите ще бъдат предоставени на германските работодатели, които ще предадат поименно избраните от тях студенти директно в Централата за чуждестранно и специализирано посредничество в Бон.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега