Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Байдън отмени ограниченията на Тръмп за зелените карти

Байдън отмени ограниченията на Тръмп за зелените карти

Десетки са вече случаите на премехване на мерки на Тръмп с укази.

Новият американски президент Джо Байдън официално отмени няколко заповеди на предшественика си Доналд Тръмп, включително прокламация, която блокира издаването на зелени карти, съобщават световните агенции.

Припомняме, че Тръмп издаде забраната  през миналата година с мотива, че тя е необходима, за да защити американските работници насред високата безработица, дължаща се на коронавирусната пандемия. Байдън обаче отхвърли тази причина и отмени забраната за издаване на визи. Президентът подчерта, че пречи на семействата да се обединят в САЩ и вреди на американския бизнес.

Президентът Байдън остави друга забрана, която се отнася до повечето временни работници от чужбина. Къртис Морисън, адвокат по въпросите на имиграцията в Калифорния, който представлява клиенти, внесли жалба срещу забраната, коментира пред "Гардиън", че Байдън сега ще трябва да се справи с камарата от молби, които са се натрупали през месеците заради спирането на процеса по издаване на визи от Държавния департамент. Разрешаването на проблема може да отнеме години, смята Морисън.

Тези решения, част от списък с отменени укази на предшественика, бяха взети месец след връщането на Байдън в Белия дом. Десетки са вече случаите на премехване на мерки на Тръмп с укази.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега