Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Баница с късмети в новогодишната нощ на пл. "Тройката"

Баница с късмети в новогодишната нощ на пл. "Тройката"

Над 1 500 парчета ще бъдат раздадени на тези, избрали да посрещнат новата 2020 година на открито.

Бургас ще посрещне новата 2020 година с празничен концерт на площад "Тройката". По традиция Община Бургас ще зарадва празнуващите с новогодишна баница с късмети. Над 1 500 парчета ще бъдат раздадени на тези, избрали да посрещнат новата 2020 година на открито, а в полунощ всички празнуващи ще се хванат на общо новогодишно хоро.

Както вече Ви информирахме, концертът ще започне в 22:30 часа, а в него ще участват популярни имена от българската музикална сцена. Сред тях е талантливият DJ Maximilian. Бургаското присъствие в новогодишната нощ допълват музикантите от група Stiff Bones.

На сцената ще се качи и изпълнителката на хитовете "Не ти ли стига", "Стъпка напред" и "Листата падат" Михаела Маринова. Меломаните я познават още от участията ѝ в няколко телевизионни шоута като "Екс фактор", "Маскираният певец" и "Като две капки вода".

В празничната нощ един от най-атрактивните български ансамбли - Берковската духова музика с ръководител Росен Георгиев, ще огласи площад "Тройката". Съставът е популярен с изпълненията си на автентичен и обработен фолклор.

Музикантите са свирили с оркестрите на Горан Брегович и Бобан Маркович, както и с популярни формации от САЩ, Франция, Сърбия, Турция, Македония, Румъния и други. Фолклорната формация е печелила престижни награди от редица международни фестивали за духови оркестри.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега