Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Баща изнасилвач получи 6 години затвор

Баща изнасилвач получи 6 години затвор

Районен съд – Бургас осъди Георги Димитров от с. Извор, област Бургас на 6 години лишаване от свобода при строг затворнически режим. Той бе признат за виновен в това, че на 08.07.2013 г., в с.Извор, се съвкупил с лице от женски пол – ненавършилата 18-годишна възраст, негова дъщеря, без нейно съгласие, като я принудил към това със сила.

Районен съд –Бургас осъди Георги Димитров от с. Извор, област Бургас на 6 години лишаване отсвобода при строг затворнически режим. Той бе признат за виновен в това, че на08.07.2013 г., в с.Извор, се съвкупил с лице от женски пол – ненавършилата 18-годишна възраст, негова дъщеря, без нейно съгласие, като я принудил към товасъс сила.           

Съдебниятсъстав го оправда по повдигнатото му обвинение в това, че същият ден е извършилдействия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление поотношение на лице навършило 14-годишна възраст.           

Съдътпостанови да заплати на девойката чрез нейната майка и законен представителсумата от 3000 лева, представляваща обезщетение за причинените й неимущественивреди, резултат от непозволено увреждане ведно със законната лихва. Искът еотхвърлен като недоказан в останалата част до предявения размер от 10 000 лева.           

Впледоарията си пред съда прокурорът посочи, че подсъдимият е извършил деяниетов състояние на алкохолно опиянение, както и че е осъждан.Димитровне се признава за виновен пред Районен съд - Бургас. Присъдатаподлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд – Бургас в 15-дневен срок.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега