Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Баскетболният „Черноморец“ загря за евротурнирите с победи срещу „Левски“ и ЦСКА

Баскетболният „Черноморец“ загря за евротурнирите с победи срещу „Левски“ и ЦСКА

Баскетболистите от „Черноморец“ загряха за евротурнирите с авторитетни победи срещу „Левски“ и ЦСКА в контролни мачове в столицата.

Баскетболистите от „Черноморец“ загряха за евротурнирите с авторитетни победи срещу „Левски“ и ЦСКА в контролни мачове в столицата. Обновеният тим на треньора Васил Евтимов първо надигра „сините“ в зала „Триадица“ със 72:70. Най-резултатен с 20 точки е Травис МакКонико. Евгени Хаджирусев завърши с 15 точки, а Шон Смит и Андрей Иванов добавиха по 14 точки.

След това в залата на ЦСКА „Черноморец“ надигра домакините със 75:65. Отново се отличи Травис МакКонико, реализирал 17 точки, 7 борби и 5 асистенции. Лидериън Грифин вкара 13 точки. Тони Троша и Шон Смит се отчетоха с по 11 точки за победата.Заради травма в глезена двете контроли пропусна капитанът Христо Захариев.

Контузия в китката по време на срещата с ЦСКА получи Евгени Хаджирусев. Гардът ще пропусне евромачовете на „акулите“ от квалификациите за ФИБА Къп. Нашите са в група с финландския „Катая Баскет“ и шведския „Бурос“. Турнирът е във Финландия. На 4 октомври „Черноморец“ ще играе с шведите. На 5 октомври предстои мач срещу домакините. Напред ще продължи само първенецът в групата.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега