Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БЧК предостави помощ на засегнатите от наводненията жители на Карлово и Калояново

БЧК предостави помощ на засегнатите от наводненията жители на Карлово и Калояново

Екипите на Българския Червен кръст остават на територията на община Карлово, за да оказват подкрепа на всички нуждаещи се, в координация с местната власт. БЧК следи тревожната ситуация в област Пловдив и е в пълна готовност да бъде в помощ на населението и на институциите.

Българският Червен кръст предостави от бедствения си резерв 200 спални комплекта, 200 одеяла и 1000 л. дезинфектант, предназначени за пострадалите от наводненията в община Карлово.

В община Калояново, в която също беше обявено частично бедствено положение, БЧК осигури минерална вода за 500 души. За нуждите на най-засегнатите населени места дългогодишен партньор на БЧК предостави 5 тона минерална и изворна вода, съобщиха от пресцентъра на БЧК.

Екипите на Българския Червен кръст остават на територията на община Карлово, за да оказват подкрепа на всички нуждаещи се, в координация с местната власт. БЧК следи тревожната ситуация в област Пловдив и е в пълна готовност да бъде в помощ на населението и на институциите. Представители на БЧК-Разград бяха в с. Цар Калоян, в което ситуацията също е тревожна, заради обилното количество дъжд. 

Служители на Червения кръст посетиха три бедстващи семейства, които към този момент разполагат с всичко необходимо.И днес екипът на БЧК ще бъде в с. Цар Калоян, за да оцени конкретните нужди на засегнатите от наводнението жители. Областната организация на БЧК в Разград е в непрекъснат контакт с институциите на място и с местната власт.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега