Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бъчварова инспектира работата по границата при Малко Търново

Бъчварова инспектира работата по границата при Малко Търново

По време на срещата бе обсъдена и интегрираната система за наблюдение и надграждането й по проектите, които ще бъдат финансирани с евросредства.

Вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова инспектира работата по границата при Малко Търново. В проверката участваха и директорът на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Светлан Кичиков и заместник-директорът на ГД „Национална полиция“ ст. комисар Константин Димитров. Основен фокус на инспекцията бе миграционният контрол и оградата по границата с Турция, в контекста на влошената метеорологична обстановка.

Представителите на МВР се срещнаха със състава на зоната за отговорност и обсъдиха редица въпроси, свързани предприетите ежедневни действия по противодействие на  нелегалната миграция. По време на срещата бе обсъдена и интегрираната система за наблюдение и надграждането й по проектите,  които ще бъдат финансирани с евросредствата,  отпуснати на България.  Тя ще улесни работата на гранична полиция в района на Малко Търново при локализиране и бързо задържане при опит за нелегално преминаване на границата. 

По време на посещението вътрешният министър разговаря с гранични патрули в граничната зона, които я информираха за нивото на миграционния натиск, като на вход в района на Малко Търново от декември той е нулев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега