Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Белодолец пробяга 35 км. в знак на протест срещу EVN

Белодолец пробяга 35 км. в знак на протест срещу EVN

Жител на поморийското село Белодол плати месечната си сметка за ток от 46 лв. с монети от по 1 и 2 стотинки. В знак на протест, днес Хасан Мехмед пробяга 35 км. от Белодол до Поморие, носейки раница пълна с монети тежащи 6,5 кг. От години, част от жителите на селото се оплакват от прекалено слабо електрозахранване, което не поддържа дори основните електрически уреди. След нетрадиционния маратон, Мехмед посети кмета Иван Алексиев в кабинета му.

Жител на поморийското село Белодол платимесечната си сметка за ток от 46 лв. с монети от по 1 и 2 стотинки. В знак напротест, днес Хасан Мехмед пробяга 35 км. от Белодол до Поморие, носейки раницапълна с монети тежащи 6,5 кг. От години, част от жителите на селото се оплакватот прекалено слабо електрозахранване, което не поддържа дори основнитеелектрически уреди. След нетрадиционния маратон, Мехмед посети кмета ИванАлексиев в кабинета му.

Белодолецът обясни, че от EVN са отказали да приематсумата му и са го насочили към клона на Български пощи в Поморие. 

„Отопляваме се и готвим на дърва. Дори презлятото ни се налага да палим печка, за да си приготвим храната. След като серазбра за протеста ми захранването леко се повиши, но за сметка на това, вдомовете на съседите ми стана по-слабо,“ разказа Хасан. След това обясни, че саизпращани многобройни жалби до енергoразпределителното дружество в резултат, накоито са осъществени проверки, но не са констатирани нередности.

„Не получаваме услугата, но я заплащаме”-  подчерта мъжът. Кметът изразиподкрепата си към белодолци и заяви, че ще настоява проверките да се извършватняколко дни поред и в различни часове на деня, за което ще следи и представителна община Поморие.

Хасан Мехмед подари на кмета монета от 2стотинки, които е намерил докато бягал към Поморие. Той заръча да стоят вкасата общината за късмет, за да бъде тя винаги пълна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега