Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бербатов обяви, че слага край на активната си спортна кариера

Бербатов обяви, че слага край на активната си спортна кариера

"Ще ми липсва. Всичко ще ми липсва".

Бербатов обяви, че слага край на активната си спортна кариера. Във видеообръщение, разпространено в социалните мрежи, родният футболист споделя, че последното му излизане на терена е било преди повече от година и смята, че моментът е подходящ да прекрати професионалния си път като атлет и да се преориентира към ново поприще.

"Ще ми липсва. Всичко ще ми липсва. Играта, тренировките, головете, подготовката, напрежението, съотборниците ми, виковете на феновете, когато отбележа поредния си гол. Бях благословен и работих здраво, за да получа възможността да играя рамо до рамо и срещу някои от най-големите играчи в историята. И идвайки от малка страна като моята родина, всичко това означава още повече за мен", коментира Бербатов.

През последната година и половина футболистът бе без отбор, но осъществяваше тренировки с Берое - Стара Загора. Преди това той прекара една година като резерва в индийския Керала Бластърс, след като прекара един сезон и в гръцкия ПАОК. Преди това обаче Бербо мина и през европейски грандове като Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Байер Леверкузен.

Пътят до там започва в младежките му години, когато се откроява с талант в родния Благоевград, където играе за Пирин. Той бързо е привлечен от ЦСКА до 2000-ната година, когато заминава за Германия. В кариерата си той има Златна обувка, както и две титли от Английската висша лига. Паралелно с футболните си изяви, Бербатов реализира и участва в редица благотворителни инициативи.

Вече пенсионираният футболист все още не е съобщил какви са неговите "бъдещи планове".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега