Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безопасни пешеходни надлези и нови велоалеи за к-с "Славейков"

Безопасни пешеходни надлези и нови велоалеи за к-с "Славейков"

"В к-с "Славейков" ще бъдат изградени нови надлези, които да осигурят безопасност и сигурност на пешеходците. Започва и поетапното изграждане на мрежата от велоалеи, по проект "Интегриран градски транспорт".

"В к-с "Славейков" ще бъдат изградени нови надлези, които да осигурят безопасност и сигурност на пешеходците. Започва  и поетапното изграждане на мрежата от велоалеи, по проект "Интегриран градски транспорт". Всички вие ще ползвате новата бърза автобусна линия. Изключително приоритетен е и проектът за Енергийна ефективност, който ще даде възможност за саниране на панелните жилища в целия град". Това каза зам.-кметът на Община Бургас Атанаска Николова по време на общественото обсъждане но проектобюджет 2015 в ТД "Освобождение".

Тя уточни, че 2015 година е ключова във връзка с кандидатстването на Община Бургас по новите европейски програми за финансиране през новия програмен период.Много от присъстващите на общественото обсъждане на бюджетната рамка в к-с "Славейков"  бяха домоуправители на жилищни входове, затова повечето въпроси бяха насочени към  апликационната форма и информация относно програмата за "Енергийна ефективност" на панелните блокове.

Зам. -кметът Николова уточни, че първите десет блока, които съумеят да учредят сдружение ще получат като бонус облагородяване на предблоковото пространство - рехабилитация на тротоари и зелени площи.На срещата присъстваха Веселина Цакова, главен инженер на Община Бургас, директорът на ТД "Освобождение"  - Мария Михалева, председателят на Общинския съвет -  Костантин Луков и арх.Димитър Алексиев, началник отдел "Устройствено планиране". 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега