Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатен енергиен анализ на дома и томбола по проекта "ФИЕСТА" в Бургас

Безплатен енергиен анализ на дома и томбола по проекта "ФИЕСТА" в Бургас

Енергийната ефективност не е само саниране на дома - тя е и начин на живот и отношение към ресурсите, която използваме. Сметките ни не зависят само от дограмата и външната изолация, а и от това как разпределяме мебелите у дома, как и какви електроуреди използваме, доколко сме практични в разходите на електро и топлинната енергия.

Енергийната ефективност не е само саниране на дома - тя е и начин на живот и отношение към ресурсите, която използваме. Сметките ни не зависят само от дограмата и външната изолация, а и от това как разпределяме мебелите у дома, как и какви електроуреди използваме, доколко сме практични в разходите на електро и топлинната енергия. Това ще ни покажат в следващата инициатива по проекта "ФИЕСТА - Интелигентни решения за пестене на енергия в домакинствата", финансиран от програма "Интелигентна енергия - Европа".

Вероятно името ще прозвучи познато на много от бургазлии, след като благодарение на същия проект на пл. "Тройката" ще изникнат любопитните соларни дървета, предлагащи "зелена енергия" за захранване на мобилни телефони и други устройства. Такива се очакват да се появят и край сградата на БСУ.

Междувременно, обаче, специалистите от проекта организират и безплатни енергийни анализи на домовете в Бургас. Можете да заявите желание като попълните въпросник, данните от който ще бъдат въведени в специализиран софтуер. Той дава ценни съвети и конкретни мерки, които могат да намалят разходите за отопление и охлаждане. Ако сте домакинство с поне едно дете и желаете да се включите, посетете страницата на проекта.

Всяко семейство, което вземе участие в проекта и извърши енергиен анализ на дома си, ще получи два билета за специалната томбола, която ще се проведе през май-юни т.г. Наградите включват домакински уреди от най-висок енергиен клас - климатик, хладилник, готварска печка, съдомиялна машина, телевизор, LED крушки и др.

В рамките на проекта са подготвени и серия от видеоклипове, които дават съвети за практичното разпределение на електроуредите и отоплителните тела в дома, спестяването на енергия и др. Ето и първият епизод от поредицата:

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/oM7AnkbE5Is frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега