Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатен интернет и онлайн реклама в "Слънчев бряг" това лято

Безплатен интернет и онлайн реклама в "Слънчев бряг" това лято

Това лято, почиващите в “Слънчев бряг” ще получат безплатен достъп до безжичен интернет. В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа, дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси.

Това лято, почиващите в “Слънчев бряг” ще получат безплатен достъп до безжичен интернет. В съответствиес европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа, дружеството щедаде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да севключват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всичкиостанали интернет ресурси. 

Освен за гостите, от администрацията на курорта са се погрижили и за представителите на частния бизнес. Те ще имат възможността безплатно да рекламиратсвоите хотели, заведения, магазини и други дейности в обновения сайт надружеството, който ще бъде и началната страница на свободния интернет с достъпот алеите и откритите пространства в курорта.  

„Стремежът ни е постепенно обхватът на безжичния интернет да покрие цялата територия накурорта. Така не само ще дадем възможност на туристите докато летуват при насда имат връзка с целия свят, но ще изпълним и още едно наше задължение – ще имосигурим полезна и практична информация за комплекса, ще им дадем възможност даизберат най-подходящите места за отдих и забавления”, каза Златко Димитров,изпълнителен директор на дружеството, стопанисващо инфраструктурата накомплекса.  

На началната страница, още при влизането вмрежата, туристите ще виждат сайта на „Слънчев бряг” АД. Той ще е напълнообновен, с нов дизайн и различна по характер информация. В него туристите щенамират информация за Слънчев бряг, указания за заведения, магазини, ресторантии промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути. 

Wi-Fi зоната с безплатен интернет е отворена заразвитие. Бизнесът, опериращ на територията на комплекса, ще може сам дапрецени под каква форма да се рекламира.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега