Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатни билети за живущите около Spirit of Burgas

Безплатни билети за живущите около Spirit of Burgas

И тази година Община Бургас ще осигури на живущите в непосредствена близост до фестивалната зона на SPIRIT of Burgas безплатни билети за безспорно най-очакваното музикално събитие на България. До началото остават броени дни.

И тази година Община Бургас ще осигури на живущите в непосредствена близост до фестивалната зона на SPIRIT of Burgas безплатни билети за безспорно най-очакваното музикално събитие на България. До началото остават броени дни. Право на билет има всеки, чиято адресна регистрация попада в някой от следните райони: ул. "Княз Ал. Батенберг" - цялата улицаул. "Филип Кутев" - цялата улицаул. "6-ти Септември" - цялата улицаул. "Крали Марко" - цялата улицаул. "Цар Симеон" N 1-8ул. "Морска" N 1-9ул. "Славянска"  N 1-7ул. "Емил Де Лавеле"  N 1-6-аул. "Антим I"  N 1-4бул. "Булаир" - цялата улица бул. "Демокрация" N 1-6 ул. "Д-р Нидер" N 32-34

Билетите ще бъдат раздавани на 30 и 31 юли /понеделник и вторник/ от 10.00 ч. до 13.00 ч. и от 13.30 ч. до 17.00 ч. в отдел "Култура" към Община Бургас, намиращ се на ул. "Шейново" N 24, ет. 1 (бившия Профсъюзен дом).  Пропуск ще бъде даван само срещу представяне на лична карта, удостоверяваща, че адресът попада в определения район.

По постоянен и настоящ адрес адресната регистрация следва да е направена не по-късно от 25.07.2012 г.  Новото тази година е, че за да придобие валидност, всеки един билет трябва да бъде регистриран на сайта на фестивала. Регистрацията трябва да бъде направена не по-късно от 00.00 часа на 31 юли срещу 1 август. Тя включва няколко стъпки:

Стъпка 1: На билета, който получите, има изписан уникален номер. Въведете този номер в полето, което виждате, когато отворите страницата за регистрация                

Стъпка 2: След това попълнете задължителните полета – име, фамилия, е-mail. На мейла си ще получите персонален код                

Стъпка 3: Запишете получения персонален код на билета си в полето под уникалния номер            

Стъпка 4: В дните на фестивала, заповядайте на входа за покани и акредитации /вдясно от централния вход/ с лична карта и билет с попълнен персонален код. След извършване на проверка, дали билетът е регистриран на името на представящия лична карта,  ще получите гривна Spirit of Burgas 2012, която ще ви осигури достъп до фестивала.  

В дните на раздаване на билетите представител на Община Бургас ще бъде на разположение на гражданите, които изпитват затруднения с регистрацията.  Регистрацията през сайта на фестивала е задължителна. Нерегистрирани до 31 юли билети ще се считат за невалидни!

Обявените улици и номера са окончателно определени от организаторите на фестивала и пропуски няма да бъдат предоставяни на хора, чиито адреси не попадат в района.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега