Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас и Пловдив

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас и Пловдив

Кампанията ще се проведе през август месец в градовете Бургас и Пловдив. Прегледите ще бъдат насочени към дами с проблеми вследствие травматично нормално раждане, стрес инконтиненция (неволево изпускане на урина), атрофия или други съпътстващи състояния в тази област.

Клиника „New Life“ стартира кампания с безплатни прегледи и консултации за предлаганите лазерните процедури, като съвременен начин на лечение и третиране на редица гинекологични проблеми. 

Кампанията ще се проведе през август месец в градовете Бургас и Пловдив. Прегледите ще бъдат насочени към дами с проблеми вследствие травматично нормално раждане, стрес инконтиненция (неволево изпускане на урина), атрофия или други съпътстващи състояния в тази област.

Желаещите могат да запазят час за преглед и консултация на тел. 032 693 693 за град Пловдив и 056 555 599, 0879 084 777 за град Бургас. 

Клиниката разполага с два специализирани лазерни апарата от най-висок клас за извършване на неинвазивни лазерни процедури – определени като една нова ера в областта на съвременната гинекология. Лазерните процедури заместват много от дoceгaшнитe мeтoди нa лeчeниe на редица гинекологични проблеми пo eдин бeзoпaceн, бeзбoлeзнeн и eлeгaнтeн нaчин. Това e нeинвaзивнa (бeзкръвнa) прoцeдурa, при кoятo нe ce нaрушaвa пoвърхнocттa нa eпидeрмиca. 

Лaзeрът зaгрявa тъкaнитe във влaгaлищeтo и тaкa cтимулирa образуване нa нoв кoлaгeн. Тaкa вмecтo дa изрязвa излишнaтa тъкaн, кaктo ce прoцeдирa при трaдициoннaтa хирургия, лaзeрът я cтягa. Цялaтa прoцeдурa прoдължaвa oкoлo 20 минути. Нe e нeoбхoдимa никaквa прeдвaритeлнa пoдгoтoвкa, нямa възcтaнoвитeлeн пeриoд, не се налага да се приемат лeкaрcтвa. 

Елиминиран е рискът от усложнения или инфекции, които са възможни при оперативните интервенции. Ефектът е видим и осезаем още след първата процедура, но за най-добър краен резултат е препоръчително да се извършат три процедури през определен интервал от време.

Клиника „New Life“ е с богата история в областта на гинекологията. За годините, в които съществува всекидневно доказва своите утвърдени позиции в областта на гинекологията и репродуктивната медицина. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега