Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатните консултации за лазерни гинекологични процедури в МЦ „New Life“ продължават и през юли

Безплатните консултации за лазерни гинекологични процедури в МЦ „New Life“ продължават и през юли

Желаещите могат да запазят час за безплатна консултация на тел. 056/ 555 599 или на 0879/ 084 777, както и на място - на 5 етаж в клиниката, намираща се в бургаския к-с „Изгрев“, зад Мол „Плаза“.

Поради големия интерес, безплатните консултации за лазерни гинекологични процедури в МЦ „New Life“ - Бургас, продължава и през целия месец юли, съобщават от здравното заведение. От там напомнят, че кампанията е и с информативен характер за съвременните начини на лечение и третиране на редица интимни проблеми.

Дамите, имащи нужда от високоспециализирана консултация за здравословни проблеми вследствие нормално травматично раждане, стрес инконтиненция, вагинална атрофия и други специфични гинекологични състояния, ще бъдат консултирани от д-р Дарина Давидова. 

Припомняме, че в началото на юни клиниката въведе иновация в областта на естетичната гинекология, като се сдоби с AcuPulse FemTouch на Lumenis -  лазер, единствен по рода си от толкова висок клас на територията на града и региона. 

Желаещите могат да запазят час за безплатна консултация на тел. 056/ 555 599 или на 0879/ 084 777, както и на място - на 5 етаж в клиниката, намираща се в бургаския к-с „Изгрев“, зад Мол „Плаза“. 

Естетичната гинекология е високоспециализирана и бързоразвиваща се нова част от специалността Акушерство и Гинекология, предлагаща неинвазивни и съвременни методи за диагностика и лечение на досега оперативни процедури, при които възстановителния период е много кратък или изцяло липсва. Основно предимство при прилагането на тези нови методи е свързано с интимната превенция на здравето. Лазерните процедури не лекуват само пост-проблеми, но самите процедури, приложени на по-ранен етап, предотвратяват появата на неприятни симптоми и последващи проблеми като вагинална атрофия, инконтиненция на урината и пролапс на женските полови органи. Необходимо място се отдава на вагиналното подмладяване и процедурите върху външните полови органи, целта на които е подобряване самочувствието и сексуалния живот на всички дами. В днешно време все повече жени се възползват от тези интервенции, за да имат удовлетворяващ и пълноценен живот. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега