Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителна инициатива ни подканва да "изплетем топлина" за човек без дом

Благотворителна инициатива ни подканва да "изплетем топлина" за човек без дом

Да се включи може всеки - дали с прежда, с ръчен труд, или с двете, така че човек в нужда да има шал, шапка и ръкавици, с които да посрещне студените месеци.

Благотворителната инициатива "Изплети Топлина" ни подканя да се замислим за хората, благословени с по-малко късмет от нас, които ще прекарат зимата без дом. Да се включи може всеки - дали с прежда, с ръчен труд, или с двете, така че човек в нужда да има шал, шапка и ръкавици, с които да посрещне студените месеци.

Кампанията се провежда за пета поредна година. Само през 2015-а инициативата е осигурила топлина на 2 050 души без дом. Идеята е на благотворителната организация "Има начин" и е сред първите инициативи, осъществени без бюджет у нас. В ежегодните кампании се включват стотици хора, които ще намерят своето място в паметната книга „Дари топлина”.

Желаещите да се присъединят могат да заявят участие на izpletitoplina@gmail.com или на телефон: 0884 59 31 99. Можете да изплетете топли шапка, шал, ръкавици или чорапи и да ги изпратете, или да дарите прежда, с която някой друг да измайстори топла дреха за човек без дом. Организаторите ще се погрижат плетивото да достигне до своя нов притежател.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега