Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителна кауза отново обедини децата от СУ "Иван Вазов" Поморие

Благотворителна кауза отново обедини децата от СУ "Иван Вазов" Поморие

Целта на хуманната инициатива е със събраните средства да се помогне на младежите от фондация „Свети Мина“.

За девети пореден път в двете сгради на СУ "Иван Вазов" - Поморие отвори врати благотворителният коледен базар „Детска звезда”. С много старание ученици, родители и учители и тази година подредиха десетки шарени щандове, отрупани с лакомства, играчки, ръчно изработени картички, сурвачки и сувенири. Целта на хуманната инициатива е със събраните средства да се помогне на младежите от фондация „Свети Мина“, като част сумата традиционно се заделя и за поморийските ученици със специални образователни потребности.

Тържественото откриване бе съпътствано от кратка празнична програма, изнесена от учениците във 2.А. и 2.В. клас. Изпълненията им бяха аплодирани от кмета Иван Алексиев, председателя на Общински съвет - Поморие Адам Адамов и общински съветници.

Няма нищо по-хубаво от това да помогнеш на някого и да го накараш да се усмихне. Аз се радвам и Ви благодаря, че за поредна година организирате този базар, защото така се възпитават добри хора и се дава ценен пример на цялото ни общество. Това каза кметът Иван Алексиев и добави: Вдъхновена от Вашата инициатива, Община Поморие също стартира благотворителна акция "Сърцето на Поморие". Нека да пълним това сърце, защото е в помощ на нашата болница и на най-малките!

Народният представител Ася Пеева също присъства на откриването и поздрави всички за вниманието и обичта, с които подхождат към кампанията.

Базарът ще работи до сряда /19.12.2018 г./ и всеки, който има желание, може да посети сградите на СУ „Иван Вазов” и да подкрепи каузата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега