Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворително парти в помощ на Милена прави студентска дискотека

Благотворително парти в помощ на Милена прави студентска дискотека

Последна химиотерапия след почти едногодишно пребиваване в израелска клиника предстои на бургазлийката Милена, която страда от тежкото заболяване Сарком на Юинг. Лекарите бавят стартирането й заради липсата на 3 000 долара. На последния апел за помощ се отзова студентската дискотека, която се намира в университета на Милена - БСУ.Партито ще е в сряда.

Последна химиотерапия след почти едногодишно пребиваване в израелска клиника предстои на бургазлийката Милена, която страда от тежкото заболяване Сарком на Юинг. Лекарите бавят стартирането й заради липсата на 3 000 долара. На последния апел за помощ се отзова студентската дискотека KIBO live klub, която се намира в университета на Милена - БСУ. Благотворителното парти е организирано за сряда /4 май/ от 22 часа.

Ще има програма с изпълнители, кутии за събиране на средства, като входът е свободен. Целта е повече студенти и младежи да изразят съпричастността си към животоспасяващото лечение на Милена. Собственикът на заведението Владимир Николов обяви, че ще дари част от оборота и свои лични средтсва, за да приключи дългото лечение на бургаската студентка.

"За принос на тази кауза може да дарите ваша ценна вещ, която ще се разиграе на търг и така пак ще помогнете с добро на лъчезарното бургаско момиче", призовават екипът на клуба.   Изпратете sms с текст DMS MILENA на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-tel).

Цената на един sms е 1,20 с ДДС.За повече информация посетете www.dmsbg.com

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега