Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България ще бъде втората най-евтина дестинация за британците това лято

България ще бъде втората най-евтина дестинация за британците това лято

Пред българския курорт Слънчев бряг е само Алгарве в Португалия.

Българското Черноморие се нареди на второ място сред най-достъпните за британците дестинации за лятна почивка. Според стандарта им, цените у нас са наполовина на тези по света. Това показва последното проучване "Holiday Barometer", изготвяно ежегодно от британските пощи.

Това лято, средно на ден един британец ще похарчи 33.53 паунда в Слънчев бряг, пише в-к "Дневник". В тази сума е включена бутилка вода, едно кафе, безалкохолна напитка, слънцезащитни средства и тристепенно меню за вечеря, в което е включено чаша вино и малка бира.

Пред българския курорт е само Алгарве в Португалия. Според проучването там британците ще харчат по 33.36 паунда на ден, което е с около 10% повече спрямо миналата година. На трето място са поставени курортите в испанския район Коста дел Сол.

Азия и Латинска Америка са били сред предпочитаните континенти за посещение дори и след референдума във Великобритания, на който се реши страната да напусне Европейския съюз. През 2017 г. обаче британците ще заложат на по-евтини дестинации за своите екскурзии.

Японската столица Токио пък е най-рентабилното място за дългосрочна почивка, сочи проучването. Там един британец би харчил по 58.47 паунда на ден. Мексиканският курорт Канкун също ще бъде сред предпочитаните екзотични дестинации.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега