Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България ще изпрати нова военна помощ за Украйна

България ще изпрати нова военна помощ за Украйна

Володимир Зеленски поиска от България всякакво въоръжение, без летателни апарати.

Володимир Зеленски поиска от България всякакво въоръжение, без летателни апарати. Това съобщи тази сутрин военният министър Тодор Тагарев и потвърди - страната ще изпрати военна помощ на Украйна."Те ни предоставиха списък, това е един от поредните списъци, без летателни средства всичко друго има. Ние разбираме потребностите на ВСУ, въпросът е кое е в нашите възможности, кое може да дадем и при какви условия", каза министърът на отбраната.

Премиерът Денков е категоричен - България няма да предаде на Киев нищо, което би застрашило сигурността ни."Това, което трябва да е ясно, че работата на президента Зеленски е да търси военна помощ, нормално е той да представи списък, както неколкократно обяснявам през последните дни - аз и министър Тагарев можем да предоставим само военна техника, която няма да застраши нашата безопасност. Това, което беше направено в зала, искам ясно да се разбере - смесването на списъка на Зеленски, с който той вероятно ходи в различните държави и казва от какво има нужда, с това, което реално България би могла да предостави, което не съответства на този списък, сместването на тези две теми води до напрежение, което е излишно. Отново повтарям - България ще изпрати това, което военните в България са казали, че няма да застраши нашата безопасност", увери Николай Денков, министър-председател на Република България.

Източник: БНТ
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега