Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България ще подкрепи нови санкции срещу Русия

България ще подкрепи нови санкции срещу Русия

Това потвърди военният министър Димитър Стоянов

България ще подкрепи нови санкции срещу Русия, каза военният министър Димитър Стоянов пред NOVA. „Страната ни винаги е следвала единната европейска позиция. Тя е твърде постоянна. Мисля, че и в този случай санкции ще бъдат подкрепени”, заяви Стоянов. Той припомни, че КСНС може да бъде свикан при работещо народно събрание, сега може да бъде свикан съвет по национална сигурност към МС.

„Засега няма такива индикации. Още повече, че мобилизацията е един дълъг и продължителен процес. Мобилизацията не е от днес за утре. Това е процес, който не просто да облечеш един цивилен гражданин. Има и време за подготовка, за сформиране на формирование и чак тогава”, обясни министърът на отбраната.Той отново каза, че българската армия е в постоянна бойна готовност.

„Няма нещо чрезвичайно в армията. Това, което сме направили, е, че сме засилили наблюдението на източната част на страната. Армията освен ежедневната си дейност е и на границата, тя е в Каравелово. Армията е там, където трябва да бъде”, заяви Стоянов.

„Не знам кои експерти са казали, че трябват чрезвичайни проверки. Българската армия е в ежедневния си ритъм. Казах само, че е засилено наблюдението на източния фланг. Не е необходимо да се прави каквато и да е проверка. Ние си изпълняваме нормалната ежедневна дейност”, каза Стоянов.„Да, мобилизацията носи риск със себе си за националната сигурност, но заплахата от пряко въвличане на България в конфликта засега няма”, каза военният министър.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега