Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България залага на "здраве и отдих" на туристическата борса в Москва

България залага на "здраве и отдих" на туристическата борса в Москва

Страната ни участва с национален щанд от 128 кв. м, организиран от Министерството на туризма.

За дванадесета поредна годинаБългария се включва в Международното туристическо изложение  INTOURMARKET, което се провежда от 11 до 13 март 2017 г. в Москва, Русия.Страната ни участва с национален щанд от 128 кв. м, организиран отМинистерството на туризма.

Водещият слоган за дестинацията е "България – открийи сподели", а фокусът е върху масовите и специализираните продукти – летен икултурен туризъм, балнео-, СПА и уелнес, организиран детски и младежки туризъми др. На него се представят пет неправителствени организации, общини,туроператори и туристически агенции.

В рамките на изложението на 11март ще се състои българо-руска кръгла маса "Здраве и отдих – съвременнитенденции в развитието на туристическите услуги" с участието на министъра на туризмадоц. д-р Стела Балтова. Поканени са представители на български и рускитуристически организации, дипломати, кметове и експерти от общинскиадминистрации, както и представители на Федералната агенция по туризъм наРусия, Асоциацията на туроператорите на Русия, Руският съюз на туристическатаиндустрия и руски висши учебни заведения.

На форума ще бъдат обсъдени актуалнивъпроси, свързани с развитието на балнеоложкия и рехабилитационния туризъм,сътрудничеството за насърчаване на детския отдих в българските черноморски иСПА курорти и др.

По време на борсата в Москва ще сесъстоят и други двустранни срещи, които ще набележат конкретни мерки занасърчаване на партньорството в областта на културния и поклонническия туризъм,регионалното сътрудничество и др. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега