Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Български възход" призовава за съставянето на антикризисно правителство

"Български възход" призовава за съставянето на антикризисно правителство

Виолета Комитова потвърди готовността на политическата сила да работи с всички и призова за съставяне на правителство

"Български възход" призовава за съставянето на антикризисно правителство. Това заяви Виолета Комитова от политическата сила след консултациите, организирани от контактната група, начело с Росен Плевнелиев, президент на България в периода 2012 - 2017 г. и бившия външен министър Соломон Паси. Това беше втората среща на медиаторите, след като преди обед разговаряха с представители на ГЕРБ - СДС.Като позитивен реалист определи себе си Росен Плевнелиев след срещите с ГЕРБ-СДС и с "Български възход".

"Те не поставят условия. Те дават решения и това ме кара да бъда позитивен реалист към днешна дата".Въпреки това, според Плевнелиев, партиите са се окопали и все още пропагандата е много силна."Не може да затъваме все в блатото на партизанщината, на липсата на диалог и съгласие. Не може българинът да бъде символ, че се дърпаме сами в казана. Трябва да стъпим на мъничка, но здрава основа, и ни трябват първи, добри резултати в НС и ние ги видяхме днес, още в първите разговори. Първи, но правилни стъпки".

След срещата Виолета Комитова от "Български възход" потвърди готовността на политическата сила да работи с всички и призова за съставяне на правителство:"Което ние от "Български възход" наричаме антикризисно правителство. Не програмно, не някакво експертно".В понеделник предстои среща на контактната група с ДПС, а след това медиаторите ще предложат декларация.От "Продължаваме промяната", "БСП за България" и ДБ отказаха официално срещи в този формат.

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега