Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БНБ: Политиците да ограничат публичното говорене на тема банки

БНБ: Политиците да ограничат публичното говорене на тема банки

В съобщение изпратено до медиите Управителният съвет на БНБ призовава полиците да спрат да говорят на темата за банките.

В съобщение изпратено до медиите Управителният съвет на БНБ призовава полиците да спрат да говорят на темата за банките.Публикуваме пълния текст на съобщението:

"През последната седмица нееднократно основните политически сили заявиха готовност да подкрепят действията на БНБ за гарантиране стабилността на банковата система. Както всички вече се увериха, спокойното и гладко функциониране на банковия сектор не е самоцел, а е от първостепенна обществена важност. Финансовата и банковата стабилност са плод на усилията на няколко български правителства и няколко български парламента - плод на усилията на цяло едно поколение.Ето защо още веднъж се обръщаме към всички политически лидери с апел да ограничат своето публично говорене на тема банки.

Сегашният момент е крайно неподходящ за тази цел. Апелираме към политиците и към цялото общество за трезва и разумна преценка на всяка дума и всяко действие на тема банки. Днес е време за консолидация, за солидарност и за национално съгласие и единство за доброто на всички български граждани. Призоваваме утре по време на политическите консултации при президента на Републиката всички институции и политически сили да излязат с единна позиция в подкрепа на усилията на Българската народна банка и българското правителство за запазване на финансовата и банковата стабилност и на съзидателната посока на обществено развитие."

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега