Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бокс, Гришо, Мис България и Биг Брадър - вижте какво сме търсили в Google тази година

Бокс, Гришо, Мис България и Биг Брадър - вижте какво сме търсили в Google тази година

През 2017-а най-популярните теми са били играта "Word snack", мача Кличко - Джошуа и филма "50 нюанса по-тъмно".

Края на годината винаги е време за равносметки. Google не остава по-назад и традиционно публикува статистика с най-популярните търсения през годината. През 2017-а най-популярните теми са били играта "Word snack", мача Кличко - Джошуа и филма "50 нюанса по-тъмно".

Сред най-популярните търсения е и топ тенисиста Григор Димитров, чиито кариера и личен живот бе сред най-актуалните теми в медийното пространство и социалните мрежи. В челната петица попадат и изборите, конкурса "Мис България", риалити формата "VIP Brother".

Що се отнася до спортните събития, освен бокса, тениса и Григор Димитров държат първенството по интерес от страна на потребителите у нас. Футболната среща между българските национали и тима на Холандия също попадат в топ 10 на търсенията. Интерес сме проявили и към развитието на Лудогорец.

Любопитна е и челната десетка на тема кино. На първо място се нарежда романтичната драма "50 нюанса по-тъмно", следвана от хитовия "Бързи и яростни 8", "Наследниците 2". На четвърто място по интерес откриваме "Възвишение" по едноименния роман на Милен Русков. В топ 10 влизат и още български продукции - "Сляпата Вайша", "Воевода" и "Бензин".

В световен мащаб, най-много потребители са потърсили информация за урагана Ирма, моделите смартфони на Apple, годеницата на принц Хари - Мегън Маркъл, фиджет спинърите и музикантът Честър Бенингтън от групата "Linkin park", който се самоуби в резултат от дългогодишна депресия.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега