Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Болшинството в Крим гласува в полза на съюз с Русия

Болшинството в Крим гласува в полза на съюз с Русия

96,77% от жителите на Крим са гласували в полза на съюз с Русия, съобщи главата на комисията за референдума – Михаил Малышев.

96,77% от жителите на Крим сагласували в полза на съюз с Русия, съобщи главата на комисията за референдума –Михаил Малышев. Тези внушителни резултати разбудиха обвинения за изборни измамии схеми. Белият дом обяви референдума за противоконституционен, предаде Reuters. От своя страна, президентът на Русия Владимир Путинзаяви, че вотът е напълно легитимен и светът трябва да зачете желанията накримчани.

Официалната позиция на САЩ е, чемеждународната общност няма да зачете резултатите от референдум като този –проведен под огромен натиск от страна на военни части. Щатите отправихапредупреждение, че Русия може да се готви за изолация и тежки санкции, ако неизведе военните си части от Крим. Очаква се отлив на търговскитевзаимоотношения и между Русия и ЕС.

Путин обаче не приема тезитвърдения и заяви, че референдумът не е незаконен. Той зачитал волята накримския народ, който е в по-голямата си част рускоговорящ. В разговор с Обама,руският държавен глава се съгласи да се търси решение на кризата чрезконституционни реформи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега