Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец разгроми Любимец с 5:0

Черноморец разгроми Любимец с 5:0

Отборът на Черноморец-Бургас записа категорична победа с 5:0 над тима на Любимец. Мачът от 27-мия кръг на първенството от А група се игра на стадион „Лазур“ в Бургас. „Акулите“ откриха резултата още във 2-та минута, когато Карлос Фонсека беше фаулиран в наказателното поле. От бялата точка вкара Милен Василев. След попадението „акулите“ продължиха да доминират на терена и да създават опасности.

Отборът на Черноморец-Бургас записа категорична победа с5:0 над тима на Любимец. Мачът от 27-мия кръг на първенството от А група сеигра на стадион „Лазур“ в Бургас.„Акулите“ откриха резултата още във 2-та минута, когатоКарлос Фонсека беше фаулиран в наказателното поле. От бялата точка вкара МиленВасилев. След попадението „акулите“ продължиха да доминират на терена и дасъздават опасности.

В 30-та минута централният бранител на Черноморец ТраянТраянов бе принудително заменен, след като пострада при сблъсък с противниковиграч. Съмненията са за счупен нос.

Само няколко минути по-късно гостите отЛюбимец останаха с човек по-малко. Милен Василев открадна топката и се откъснакъм вратата на Любимец, когато беше спънат от Емил Грозев. Съдията извадидиректен червен картон, тъй като бранителят на гостите беше последен човек взащита при извършването на фаула.

В самия край на полувремето играч на гоститебеше откаран по спешност в болница, след като падна тежко след сблъсък и удариглавата си. След края на двубоя помощник треньора на Любимец Анатоли Тодоровсподели, че състоянието на момчето е стабилно, като най-вероятно става въпросза комоцио.

През втората част бургазлии бяха максимално улеснени илогично отбелязаха няколко попадения. 2:0 стана още в 48-та минута, когатоАргиров си отбеляза автогол, след остро центриране на Манзоро. Класическото 3:0оформи Славчо Шоколаров, който отбеляза своя първи гол за Черноморец.Последните два гола отбелязаха съответно Карлос Фонсека в 60-та минута и МилчоАнгелов в 74-та. До края на срещата в игра за „акулите“ се появиха СтаниславДрянов и Бранимир Костадинов.

„Мачът започна много добре за нас. Отбелязахме рано гол итова до голяма степен успокои футболистите", коментира след края на двубоя помощник треньора на Черноморец-Бургас Петър Колев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега