Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бон-Бон представя спектакъла „Вълшебната корона" през юли в Царево

Бон-Бон представя спектакъла „Вълшебната корона" през юли в Царево

Герои в мюзикъла са морски цар и дъщеря му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула фон Крейзи.

На 7 юли от 20:00 ч. морските обитатели на "Вълшебната корона" пристигат директно на брега на морето - Морска сцена - гр. Царево! „Бон-Бон Мюзик“ отново ще се гмурне в дълбоките води и ще представи на публиката нов, оригинален спектакъл създаден от български автори, който се изпълнява само от деца. Герои в мюзикъла са морски цар и дъщеря му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула фон Крейзи.

А каква е историята, която ни въвлича в цялото морско приключение?Наивна до глупост и предана на рибата-кокетка Белисима, рибката Гупи се съгласява да открадне короната на морския цар. Но той не знае, че короната е вълшебна и ако попадне под влияние на злите сили, царството ще бъде нападнато от морски дяволи, таласъми и други морски изчадия. 

А огромен октопод, който се обживява от 8 малки артиста, е с пипала, които се разтягат до 3 метра.Във „Вълшебната корона“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова - автори на хитовия мюзикъл на Бон-Бон „Котешката банда“. 

Аранжиментите са на младите музиканти Цветан Маринов /група Фънкилишъс/ и Емилио Мархолев /група Сол Бемол/, микс и мастеринг - Павел Николов /Павел и Венци Венц'/, a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева, записани в “LaTiDA” records. Основен акцент във „Вълшебната корона“ е брилянтната хореография на Милен Данков, а за преобразяването на децата актьори вприказни герои отговаря художникът на костюмите Елена Цонкова.

Продуцент на „Вълшебната корона“ е Рози Караславова, която успешно изгради Бон-Бон като най-известната и уважавана детска група в страната, реализира първото участие на България в детската Евровизия в Ротердам, продуцира стотици произведения, концерти и телевизионни предавания, традиционно участва в най-големите благотворителни кампании.Очакваме ви, за да съпреживеем заедно историята на „Вълшебната корона".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега