Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борбата с незаконните обекти в Слънчев бряг продължава

Борбата с незаконните обекти в Слънчев бряг продължава

Борбата с незаконните обекти в Слънчев бряг продължава. Към момента текат поредните проверки, целящи да установят нарушителите на територията на курортния комплекс. Екип от представители на „Слънчев бряг" АД, Съюза на собствениците и община Несебър констатираха голям брой поставени без разрешение преместваеми обекти.

Борбата с незаконните обекти в Слънчев бряг продължава. Към момента текат поредните проверки, целящи да установят нарушителите на територията на курортния комплекс. Екип от представители на „Слънчев бряг" АД, Съюза на собствениците и община Несебър констатираха голям брой поставени без разрешение преместваеми обекти.

Към днешна дата са проверени повече от 100 обекта, 99 от които са незаконни. Съставени са протоколи за нарушенията от отдел „Контрол върху строителството" към община Несебър. Изпратено е писмо до Дирекцията за национален строителен контрол за предприемане на съответните законосъобразни действия.

При проверката, освен незаконни преместваеми обекти, е установено  наличието на множество съоръжения за разполагане на търговски стоки и услуги /сергии, стелажи, щендери и др./ по тротоари пред хотели и търговски обекти. Според данни на Съюза на собствениците, обаче, незаконните обекти в курорта „Слънчев бряг" са много повече. Проверките ще продължат.

В списъка на нарушителите фигурират кебапчийници, павилиони за дюнери и закуски, малки магазинчета тип "каравани", търговски обекти, в които се продават незаконни маркови дрехи и обувки и др. Съгласно Закона за устройство на черноморското крайбрежие правомощията за премахване на преместваемите обекти и съоръжения са предоставени на органите на Дирекцията за национален строителен контрол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега