Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Ако беше коалиция, аз и Кирил щяхме да сме премиери или министри

Борисов: Ако беше коалиция, аз и Кирил щяхме да сме премиери или министри

По думите му загърбването на егото, както направили самият той, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов дава възможност да се преодолеят хаосът и кризата.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че споразумението с „Продължаваме Промяната - Демократична България” за съвместно управление с ротационен премиер не е коалиция, а „отговорност”.

„Не е коалиция. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме премиери или министри. Аз го наричам отговорно поведение на диаметрално противоположни като омраза партии и със 100% еднакви програми”, подчерта той. По думите му загърбването на егото, както направили самият той, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов дава възможност да се преодолеят хаосът и кризата.

„Поздравявам лидерите и на „Да, България”, и на партията на „Промяната”! Съветвам ги да не четат и да не гледат сайтове и телевизии, докато направят правителство. Защото тези, които биха казали нещо срещу такъв кабинет, работят за сриване на цялата политическа система”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че правителството се прави от Мария Габриел и акад. Денков. „Аз и партията сме казали, че сме дали на Габриел 100% правата да подготви такъв кабинет, да направи компромиси, но да има правителство. Видяхте уплаха в очите на всички и яростната атака от вчера. Защото ще има редовен кабинет от евроатлантически партии”, уточни той.

По повод проблемите с бюджета лидерът на ГЕРБ каза: “Аз затова, понеже някои мислеха, че се шегувам, затова настоях аз Асен Василев да е в кабинета - за да може това, което е планирал, счита, че може да го направи, от първия ден да го направи”. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега