Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов може да промени мнението си от "да" на "три пъти не"

Политически коментари след решението за оставка
Борисов може да промени мнението си от "да" на "три пъти не"

„Не знаем дали до 12 часа днес Бойко Борисов няма да си промени мнението, неговото „да” дали ще стане „три пъти не”, заяви от парламентарната трибуна заместник-председателят на ПГ на ДПС Христо Бисеров.

„Не знаем дали до 12 часа днес Бойко Борисов  няма да си промени мнението, неговото „да” дали ще стане „три пъти не”, заяви от парламентарната трибуна заместник-председателят на ПГ на ДПС Христо Бисеров. „Трябва веднага да отидем на избори, всички регламенти показват, че избори може да има до края на месец април. 28 април е датата, която е достижима. Нека чуем последното да или не на премиера и да отидем на избори, хората да определят формата за управление на България”, заяви Бисеров.  

С оставката на правителството не се решават проблемите на хората, заявиха от „Синята коалиция“Премиерът Бойко Борисов връчи управлението на БСП, обяви от парламентарната трибуна Иван Костов. Той беше категоричен, че Борисов не може да решава проблемите на хората. Това не е дясно управление, това е фалшификация, на което днес сме свидетели, зави Костов.  Относно упреците на Борисов към Костов лидерът на ДСБ заяви, че това е жалък опит за  снижаване пред десните избиратели на страната.

„Страхливецът, който не може да реши проблемите, а Костов и „Синята коалиция“ са виновни. Това се опитва да пробутва на хората на улицата. Оставката е отговор на исканията на БСП и ДПС, тя не е нищо друго освен начин да се избяга от гнева на хората.

Бойко Борисов избра единствения възможен изход от създалата се ситуация. Това коментира лидерът на „България на гражданите“ Меглена Кунева по повод решението на премиера да подаде оставка. „През последните седмици хиляди българи излязоха на улицата, за да изразят своето недоволство, своята обида и своя гняв. Съзнаваме, че оставката няма да подобри тежкото икономическо положение на българския народ, което се влоши в изминалите три години и половина, но се надяваме, че тя ще доведе до нормализация на ситуацията и до нужното спокойствие“, смята Кунева.

Според нея случилото се е и добър урок за всеки, който реши да подцени гражданското общество. Моят съвет е тези, които протестират, да излъчат способни за преговори инициативни комитети и исканията им да бъдат обсъдени от парламентарно представените партии.

Да се направи план програма за действие на служебен кабинет, който да подготви изборите, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Той настоя в него да няма представители на вече управлявалите партии. Да има гаранция, че този кабинет ще осигури честност и прозрачност на изборите.  Да се направи и план програма за следващия кабинет, поиска още Сидеров.

Хората навън повтарят много от нещата, който аз съм казвал, заяви още лидерът на „Атака“ като допълни, че не го казва за самореклама. Той за пореден път поиска промяна на политическия модел. По негови думи икономиката трябва да бъде върната в български ръце, да се увеличат доходите и да се направи така, че представителите на народа действително да бъдат представители на народа, а не на лобистки интереси, както до сега, каза още Сидеров.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега