Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Нито на Луната съм се срещал с Първанов, нито в тоалетната

Борисов: Нито на Луната съм се срещал с Първанов, нито в тоалетната

Не искам да ми намесват името в шантажа, който се прави в момента, и в случващото се в БСП. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод скандала с тиражираната информация за записани разговори между него, президента Георги Първанов и Румен Петков относно рестарта на АБВ.

Не искам да ми намесват името в шантажа, който се прави в момента, и в случващото се в БСП. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод скандала с тиражираната информация за записани разговори между него, президента Георги Първанов и Румен Петков относно рестарта на АБВ.Борисов заяви, че пред дома му е паркиран автомобил с апаратура, който записвал влизащите посетители, за да се използва информацията за компромати срещу него.

"Разпознавам автомобил с монтирана камера, шофьорът идва, отива си, а камерата си работи. После тези записи, ако има интересен посетител  или може да стане компромат, се праща на босовете и те казват - това става, това не става, това може, ако го пипнем, да стане нещо, това за този вестник, това за оня", разясни лидерът на ГЕРБ.

Запитан дали е сигурен, че е използвана техника на МВР, отговори, че говори само неща, за които е сигурен.„Когато в Пловдив откривахме поредната детска градина, казах как ще стане технологията на подслушванията – чрез нерегламентирани подслушвания. Аз не съм толкова вярващ в сегашните служби на МВР и ДАНС, защото през годините те се забъркаха именно в такива скандали - като Галерия, Мишо Бирата”, допълни Борисов.

По думите му флашките с информацията биват отнесени до цензурирани медии и оттам се вземат пикантни неща или части от разговори. Той отново заяви, че се е виждал с президента Георги Първанов преди година и половина-две години, а в Банкя не е идвал.„Поне от година и половина или две, когато той напусна президентството – в този период между клетвата на Росен Плевнелиев и Георги Първанов, ме покани на кафе, отидох до неговата вила, говорихме и оттогава не само в Банкя, в хижи, вкъщи, на Луната, под земята, в метрото, в банята, в тоалетната ми, не съм се срещал с Първанов”, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Шантажът, който правят в момента за това, че БСП се сети или хора в БСП си правят проекти, не желая по никакъв начин да ми замесват името. Аз с кой човек какво говоря, си е лично моя работа", подчерта Бойко Борисов.В сигнала, който вчера Борисов подаде до главния прокурор, лидерът на ГЕРБ описал всичко, което знае, и което гледал по национален ефир. Чувал съм шантажа и заплахите, свалил съм тези записи с шантаж и заплахи и съм ги предал на главния прокурор”, подчерта Борисов.

Оттук нататък очаквам незабавни мерки. Крайно време е някой да си понесе заслуженото, добави той. По думите му, ако има нерегламентирано подслушване, това е тежко престъпление и трябва отговорният да влезе в затвора.Никой няма право нерегламентирано да ме шантажира, отсече Борисов.Той отново заяви, че коалиция между ГЕРБ и АБВ няма да има.Борисов потвърди, че се е срещал с бившия вътрешен министър Румен Петков и са говорили за „Белене”.

„Даже поканих Делян Добрев и им казах моите условия – ако не се дават държавни пари, държавна гаранция, договор за изкупуване на ток – ако тези условия ги има, за мен няма лошо да е частен този проект”.Вчера Румен Петков обяви, че е разговарял с Бойко Борисов преди три месеца за рестартирането на проекта АЕЦ „Белене“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега