Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Няма човек, който да каже, че Кирил Петков се справя добре

Борисов: Няма човек, който да каже, че Кирил Петков се справя добре

"Когато си в ареста – пак се съмва. По-трудно, но съмва"

ГЕРБ отново поиска оставката на правителството. Това се случи по време на среща със симпатизанти на партията във Враца. На посещение в града са лидерът на партията Бойко Борисов, Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и др.„Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се справя добре. Нямат една успешна сфера. Има пълен застой в културата, образованието и инфраструктурата”, коментира Бойко Борисов.

„Какво се получи – буквално си преливаха електорат на базата на парите. Първо партията на Слави трябваше да ни побеждава, но не успя - броиха 3 дни половин процент, за да го изкарат. После смениха машините, направиха измамата, събраха някакви мандати, за да се получи нещо, което да може с другото нищо, защото да ме извиняват една славна партия като БСП да се сведе под 10%...”, коментира Борисов.

„Благодаря за подкрепата. Препоръката ми към вас е да се държите заедно, защото и без петела ще съмне. Когато си в ареста – пак се съмва. По-трудно, но съмва. Вие показахте, че и  без петел и без лидер капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Те видяха жива яростна партия на площада, пред ареста и в момента става още по-яростна, защото виждаме как през руски олигарси ще им крадат милиярдите", посочи той. 

По думите му през изминалата година нито една система не станала по-добра. „Токът при ГЕРБ – 60 лв., сега – 680 лв. Нищо не го налага. Изкараха децата от ГЕРБ виновни за нафтата и бензина. Сега като минавам – гледам, че цените са си замръзнали. Хлябът, олиото – същото. Били сме виновни за олиото. И това го казват висши държавни служители. И в Белгия, Брюксел и Германия – опашки за олио. Браво бе, младежи. Борете всички и се разраствайте – вървим до Брюксел по тяхната логика”, посочи Бойко Борисов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега