Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов откри Обхода на Поморие! Следваща цел - от София до Слънчев бряг да се стига без светофар

Борисов откри Обхода на Поморие! Следваща цел - от София до Слънчев бряг да се стига без светофар

Днес по обяд ще бъде пуснат Обходът на Поморие. Другата седмица ще започне строежът на Северния обход, така от София до Слънчев бряг ще се стига без светофар. Доволен съм от това, което направиха строителите. Гледайте - красота!" Това заяви премиерът Бойко Борисов, при откриването на Обхода на Поморие, който ще изведе трафика извън града.

Днес по обяд ще бъде пуснат Обходът на Поморие. Другата седмица ще започне строежът на Северния обход, така от София до Слънчев бряг ще се стига без светофар. Доволен съм от това, което направиха строителите. Гледайте - красота!" Това заяви премиерът Бойко Борисов, при откриването на Обхода на Поморие, който ще изведе трафика извън града. 




Това е последният участък от четирилентовия път от Бургас до Слънчев бряг. По време на визитата с премиера бяха министърът на околната среда и водите Емил Димитров, регионалният министър Николай Нанков, зам.-министрите Жечо Станков и Атанаска Николова, областният управител Вълчо Чолаков, кметът на Бургас Димитър Николов, кметът на Поморие Иван Алексиев, председателят на ОбС Поморие Адам Адамов, депутати и общински съветници.




"Знам че ги е яд, но зад нас всеки ден оставяме направено. Това не могат да го боядисат след това, не могат и да го поддържат. Над 50-60 нови пречиствателни станции. Тук сме на Поморие, където се е изливала отпадната вода, преди да ги има", допълни Борисов. 

Запитан за ситуацията с Covid-19, премиерът коментира: Ако питам щаба, те ще ми предложат още днес да затворим всичко. Пазете се, спазвайте дистанция, дезинфекцирайте, трябва да се научим да живеем с това.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега