Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: С нито една мярка не трябва да се прекалява /Видео/

Борисов: С нито една мярка не трябва да се прекалява /Видео/

"Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените. С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс", заяви Борисов.

"Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Винаги на първо място, във всяко едно наше действие са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените. С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс". Това коментира премиерът Борисов,  който проведе работна среща с членове на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

"За да бъдат увеличени доходите и пенсиите, за да помагаме на бизнеса, дори за закупуването на ваксините или за подкрепата на болничните заведения –за всичко това трябва да имаме работеща икономика. Обсъждаме актуалната обстановка със здравния министър и членовете на Националния оперативен щаб. Всеки доклад на лекарите се анализира внимателно", написа Борисов в социалната мрежа Facebook.


Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Винаги на първо място, във всяко едно наше действие са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените. С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс. За да бъдат увеличени доходите и пенсиите, за да помагаме на бизнеса, дори за закупуването на ваксините или за подкрепата на болничните заведения –за всичко това трябва да имаме работеща икономика. Обсъждаме актуалната обстановка със здравния министър и членовете на Националния оперативен щаб. Всеки доклад на лекарите се анализира внимателно.

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 23 ноември 2020 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега