Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Ще отнеме две години да извадим държавата от блатото /Снимки/

Борисов: Ще отнеме две години да извадим държавата от блатото /Снимки/

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откри в Бургас кампанията за предстоящите на 9 юни избори две в едно. Заедно с Борисов със симпатизанти в морския град се срещнаха Мария Габриел, Росен Желязков, Ева Майдел, Димитър Николов, Иван Алексиев и още от изявените личности в партията.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откри в Бургас кампанията за предстоящите на 9 юни избори две в едно. Заедно с Борисов със симпатизанти в морския град се срещнаха Мария Габриел, Росен Желязков, Ева Майдел, Димитър Николов, Иван Алексиев и още от изявените личности в партията. Борисов заяви, че по време на негови управления вече е вадил държавата от различни криза, като в момента ще са необходимо около „година и половина – две“, за да се стабилизира състоянието на страната. 

DSCF8948-Large

„Много, много трудно ще излезем от кризата“, каза Борисов. „Аз съм поемал държавата след финансовия колапс на света, след това ми се падна миграционната криза. След нея и КОВИД кризата. Някой трябва сега да дойде и да извади държавата от блатото. Миналия път отне година, сега ще трябват около две“, коментира още лидерът на ГЕРБ. 

DSCF9103-Large

„Положихме огромни усилия да има правителство. В последния момент не знаех какво да отстъпвам повече. Тези хора, през последните 3 години по различни схеми, са се облагодетелствали много. Видяха, че губят подкрепа. Обществото ги разкри. Не ние – обществото. Ние колкото можем ги пазехме и съхраняваме. Те си направиха сметката, че ако Мария Габриел стане премиер и изкарат още 9 месеца, ще стигнат дъното. Те искат да съществуват още 2-3 години, за да може партията да ги пази. Затова върнах записа на техния национален съвет, където Асен Василев казва, че Мария Габриел е просто един заложник, че ротация няма да има и след 9 месеца ще бутнат правителството. А ние, като будали, искаме стабилност, Външно министерство прави стратегии за политика. Няма да е честно те да се облагодетелстват толкова, а ние да вадим държавата за трети, четвърти път от кризата“, добави Борисов. 
DSCF8967-Large

Кметът на Бургас Димитър Николов също се обърна към симпатизантите на ГЕРБ в морския град. „На 9 юни, ГЕРБ-СДС не само трябва да победи. Влизаме в поредната битка, за да спечелим убедително не за да трупаме политически дивиденти, не за да се доказваме, че сме най-добрите, а защото това е най-важно в този критичен момент за страната. Дълги години безвремие, объркване и хаос, спряха подема на развитие на Бургас и региона. Изграждането на Северния обход, развитието на публичната зона на Пристанище Бургас, спортната зала…напук на всички критици към залата, в момента в нея се провежда състезание по спортна акробатика с гостуващи повече от 25 отбора от цял свят. И от най-големия отбор на САЩ ни похвалиха, че имаме фантастична зала. Това е показателно. Това, което направи правителството на ГЕРБ, начело на което беше г-н Борисов, няма как да бъде ликвидирано“, категоричен бе Николов. 

DSCF9037-Large

„За нашия регион предстоят нови, по-големи предизвикателства. Развитието на транспортната свързаност, между областния център Бургас и всички общини на територията, отдавна трябваше да бъде започнат. Изграждането на новия фармацевтичен факултет към държавния университет „Асен Златаров“, дългоочакваното саниране на фамилните сгради, развитието на публичната зона на Пристанището…Няма друга партия и коалиция, като ГЕРБ-СДС, която да е толкова добре подготвена с експерти и да е в състояние да ни изведе от това политическо блато в страната. Всички съседни държави, които формираха правителства с 4-годишен хоризонт, започнаха да ни изпреварват. Тази силна инерция, която беше събрана и центъра на Балканите беше България, благодарение на политиката на Борисов, в момента избледнява и се погубва. Българите трябва да се осъзнаят. Няма по-добра възможност на 9 юни да подкрепим единствената възможна политическа сила, която може да развие както България, така и нашия регион“, каза още Николов.

DSCF8999-Large  

„Винаги съм тук с огромно вълнение. Днес, още веднъж, ние ясно показваме, че сме екип. Говорим на един глас на национално и европейско ниво", коментира от трибуната Мария Габриел. Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример за развитие на транспорт, инфраструктура, за възможности и грижа за младите и разцвет. За мен Бургас е символ на това колко важна е темата за сигурността и борбата с нелегалната миграция“, каза Габриел.

DSCF9084-Large

И се обърна към водача на листата в Бургас Жечо Станков: „Знам колко много те уважават в Европейската комисия. Време е всички ние да направим така, че да го знаят всички останали държави в Европейския съюз и то да носи полза за България“. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега