Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Ще подкрепим този бюджет като междинен

Борисов: Ще подкрепим този бюджет като междинен

Димитър Главчев е номинацията на ГЕРБ-СДС за председател на Сметната палата, съобщи председателят на парламентарната група Десислава Атанасова.

Този бюджет ще го подкрепим като междинен. Имаме претенции, но чисто политически акт е, той да бъде подкрепен. Срещнах се с нашите депутати в този бюджет - за полицията, за социалните работници, за пожарната, ще го вкараме като наше предложение, но за следващия след 2-3 месеца, се разбрахме много по задълбочено да се направи и в други проблемни сфери. Това заяви председателят на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. 

"Това е бюджет едва на месец, ако започнат да се случват повече в браншовете, ще има повече успех, затова съм оптимист за следващия бюджет. Гарантираме увеличение на пенсиите, учителските заплати, има възможност за леки корекции в културата, образованието, археологията, вероизповеданията, с такива "малки пари" за бюджета може да се получи по-добър ефект", допълни Борисов.

Димитър Главчев е номинацията на ГЕРБ-СДС за председател на Сметната палата, съобщи председателят на парламентарната група Десислава Атанасова. Тя уточни, че срокът за номинации изтича днес.

Номинацията на ГЕРБ-СДС, която е одобрена от „Продължаваме Промяната – Демократична България“, е на Димитър Главчев, заяви Атанасова и уточни, че днес ще бъде внесена в деловодството на Народното събрание.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега