Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Служебният кабинет е предизборен щаб

Борисов: Служебният кабинет е предизборен щаб

"Атанасов говори за 32 подслушвани министри, Хаджигенов за 82. Излиза, че само аз не знам кои са подслушвани"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи поредно пряко включване във "Фейсбук", в което коментира актуалната обстановка в страната. 

"Продължаваме да имаме срещи с 10-20 младежи в централата. Много съм обнадежден, защото има много подготвени и лоялни хора. Много по-силна е сплавта между младежите и утвърдените партийни лидери, когато сме в опозиция. Ние слагаме младото поколение на първа линия, за да може да се подготви следващите дни за изборите", заяви Борисов.

"Служебният кабинет е предизборен щаб, защото те си позволяват да говорят срещу партия и няма значение коя е, защото те са там, само за да проведат изборите, а единственото, което не правят е да подготвят честните избори", категоричен е Борисов.

Той коментира и скандала с подслушванията на политиците."Те нямат нищо. Ако не намерят, ще изфабрикуват записи така, както направиха миналото лято. Те така обичат да ходят по студията в телевизиите и да говорят. Атанасов говори за 32 подслушвани министри, Хаджигенов за 82. Излиза, че само аз не знам кои са подслушвани, а всички други знаят", подчерта Борисов."БСП си вкарват министри, за да управляват през задния вход. Ние ги пребихме на изборите, нека веднъж и те да спечелят изборите и тогава да управляват", допълни той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега