Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Убеден съм, че правителство няма да има /Видео/

Борисов: Убеден съм, че правителство няма да има /Видео/

"Аз вече виждам мнозинство между ПП-ДБ и "Възраждане", може да стане нещо съвсем различно", посочи той.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е убеден, че няма да има правителство. "Винаги съм отговарял единствено за партия ГЕРБ. ГЕРБ категорично победи и сме длъжни да предложим свое правителство. Времето е за държавници! Листопадите в другите партии не ни касаят и се надявам в 13:00 часа днес да има държавници, а не лидери, които си спасяват партиите на гърба на държавата. Ще имаме възможност да слушаме внимателно в 13:00 часа парламентарните групи и мотивите, с които не искат да подкрепят правителството. Може би със същите мотиви ще откажем подкрепа после и за тях.", коментира Борисов пред журналисти в кулоарите на парламента.

"Поехме целия риск и цялата отговорност. Много ясно заявихме,че няма да подкрепяме други мандати! Аз съм убеден, че правителство няма да има. Всичко най-добро, което можехме да предложим, сме го предложили. Така че другите парламентарни групи си решават какво да правят. Ще изтърпим обидите и всичко, което ще изговорят днес колегите, защото сме длъжни пред избирателите ни, пред които ще се явим и ще настояваме да гласуват повече, за да не се получава подобно нещо. Това, което виждам в залата на Народното събрание е, че идеологиите вече ги няма. Всичко е някакъв личен интерес.", заяви още Борисов.

По думите му третият мандат е "имагинерно нещо", защото президентът си решава на кого да връчи мандата и никой друг не знае.

"Аз вече виждам мнозинство между ПП-ДБ и "Възраждане", може да стане нещо съвсем различно. И предвид "страхотните" успехи в енергетиката и фактът, че диверсификацията се оказа пълна лъжа, си мисля, че това са доста планирани неща.", посочи той.

‼️ Винаги съм отговарял единствено за партия ГЕРБ. ГЕРБ категорично победи и сме длъжни да предложим свое правителство. Времето е за държавници! Листопадите в другите партии не ни касаят и се надявам в 13:00 часа днес да има държавници, а не лидери, които си спасяват партиите на гърба на държавата.❌ Ще имаме възможност да слушаме внимателно в 13:00 часа парламентарните групи и мотивите, с които не искат да подкрепят правителството. Може би със същите мотиви ще откажем подкрепа после и за тях. Поехме целия риск и цялата отговорност. Много ясно заявихме,че няма да подкрепяме други мандати! 💯 Аз съм убеден, че правителство няма да има. Ще изтърпим обидите и всичко, което ще изговорят днес колегите, защото сме длъжни пред избирателите ни, пред които ще се явим и ще настояваме да гласуват повече, за да не се получава подобно нещо. Това, което виждам в залата на Народното събрание е, че идеологиите вече ги няма. Всичко е някакъв личен интерес.👉 Може би вие не забелязвате странната симбиоза в залата-как Възраждане и ПП/ДБ действат заедно. Виждам мнозинство вече между тях. И предвид "страхотните" успехи в енергетиката и фактът, че диверсификацията се оказа пълна лъжа, си мисля, че това са доста планирани неща.

Публикувахте от Boyko Borissov в Сряда, 3 юли 2024 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега