Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов за оставката на Кабинета: Изходът го приключиха днес! Отиваме на избори! /Видео/

"С това си поведение те ни пратиха в ръцете на Радев"
Борисов за оставката на Кабинета: Изходът го приключиха днес! Отиваме на избори! /Видео/

"Ще преговаряме, избрали сме екипа. Казахме утре, събота, неделя да се изчисти всичко, тогава да преговаряме, аз в рояк лидери да седна срещу всичките войводи да им слушам претенциите, да ги удовлетворя, няма изход. Изходът го приключиха днес", допълни Борисов.

С това си поведение днес те ни пратиха в ръцете на президента Радев. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира подаването на оставката на Николай Денков и кабинета."Не виждам защо по този арогантен начин се отнесоха с всички в парламента - Денков дойде, хвърли си оставката и си замина с кабинета, за да не участват в дебатите. Питам ги - така ли се отстоява правителство, така ли се отговаря на критиката", попита той.

"Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и съдебната система, няма да участваме. Ако няма ясно подписани споразумение и механизъм за работа, няма да участваме и отиваме на избори! Не виждам никаква надежда. Питам, какво наложи оставката на правителството днес? Кой закон, коя Конституция наложи това? Всичко в момента е в ръцете на Румен Радев, всичко зависи от него....Ако не беше джентълмен, още утре можеше да сме на консултации, има пр. В момента играта им е една единствена, да излезе ГЕРБ виновна, че отиваме на избори. Видяха социологията и се изплашиха", коментира още Борисов. 

Според него от ПП-ДБ днес са предопределиха как се ще се случат нещата и не вижда позитивно решение на този цикъл за ротация. "Днес нямаше министри, нямаше никой в пленарната зала. Щом искат избори, те ги провокират. Трябваше бъдещият премиер да е в пленарната зала днес с Денков", съобщи той."Съжалявам за тона, но те го провокират. Те провокират избори. Като предстоят преговори, защо не разговаряхме снощи. Ние снощи в 17.50 разбираме, че правителството си е подало оставката, после я оттеглило, сутринта днес разбираме, че внасят оставката в НС", коментира още лидерът на ГЕРБ.

"Ще преговаряме, избрали сме екипа. Казахме утре, събота, неделя да се изчисти всичко, тогава да преговаряме, аз в рояк лидери да седна срещу всичките войводи да им слушам претенциите, да ги удовлетворя, няма изход. Изходът го приключиха днес, отиваме на избори", допълни Борисов.

❗️Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и съдебната система, няма да участваме. Ако няма ясно подписани споразумение и механизъм за работа, няма да участваме и отиваме на избори! Не виждам никаква надежда. Питам, какво наложи оставката на правителството днес? Кой закон, коя Конституция наложи това? Всичко в момента е в ръцете на Румен Радев, всичко зависи от него, ако не беше джентълмен, още утре можеше да сме на консултации. В момента играта им е една единствена, да излезе ГЕРБ виновна, че отиваме на избори. Видяха социологията и се изплашиха. 📌 ГЕРБ сме излъчили преговорен екип от експерти за преговорите с тях, а те искат да ходя аз - в такъв панаир работа нямам! Днес ПП-ДБ предопределиха нещата, не виждам как ще се случи ротацията. Те искат избори, но публично за пред обществото да кажат, че е заради ГЕРБ! ❌ На Националното съвещание на ГЕРБ вчера, бях изключително добронамерен, днес те провокират и бързат. Снощи разбрахме, че са внесли оставката на правителството, кое е по-важно, да подкрепим Урсула фон дер Лайен за втори мандат или да гласувам оставката на “Ники”. ✅ Благодарение на ГЕРБ и широкото мнозинство в НС се реализираха промените в Конституцията, контролът върху главния прокурор, съдебната реформа върви, помощта за Украйна. Вече нямат възможност да говорят глупости по наш адрес, защото цяла Европа разбра колко работа сме свършили и колко те не успяха, когато управляваха.

Публикувахте от Boyko Borissov в Сряда, 6 март 2024 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега