Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Браузърът "Opera" пуска безплатен вграден VPN

Браузърът "Opera" пуска безплатен вграден VPN

Браузърът "Opera" се завръща в конкуренцията с безплатен вграден VPN, който ще бъде достъпен за всички потребители с ъпдейт до няколко седмици. Нововъведението вече бе представено в beta версия. Услугата ще може да бъде активирана в менюто Настройки/Settings.

Браузърът "Opera" се завръща в конкуренцията с безплатен вграден VPN, който ще бъде достъпен за всички потребители с ъпдейт до няколко седмици. Нововъведението вече бе представено в beta версия. Услугата ще може да бъде активирана в менюто Настройки/Settings.

За "по-босите" в тази сфера, VPN (Virtual Private Network) представлява опция, позволяваща на потребителя безопасно и анонимно сърфиране в интернет. Едно от предимствата е осигуряването на достъп до сайтове с географски ограничено съдържание. Браузването с VPN прави и връзката на потребителя по-трудна за проследяване.

Към момента юзърите могат да използват допълнителни програми и адишъни за VPN, но те обикновено са с ограничен трафик или платени. "Opera" е първият браузър, който въвежда услугата директно в програмата си, при това напълно безплатно и неограничено. Ще има, разбира се, и някои допълнителни услуги, които ще се заплащат.

Според последните класации, "Opera" значително изостава като пазарен дял с по-малко от 2% потребление. Първото място държи "Chrome" на Google с 56,4%, показват данните на "StatCounter" за март 2016. След него се нареждат Firefox, Internet Explorer и Safari. Порталът W3Counter пък дава 51,9% на "Chrome" и 2,7% на "Opera".

Специалисти прогнозират, че вграждането на VPN услуга значително ще повиши пазарния дял на "Opera".

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/OgOsu2PipmE frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега