Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП-Бургас открива предизборната си кампания в неделя

БСП-Бургас открива предизборната си кампания в неделя

"Коалиция за България" ще открие предизборната си кампания в Бургас на 14 април (неделя) от 12.00 часа, в зала „Компас” на хотел „България”. Приоритетите в предизборната програма на Коалицията и регионалните акценти на програмата ще представи водачът на бургаската листа на КБ Димчо Михалевски.

"Коалиция за България" ще открие предизборната си кампания в Бургас на 14 април (неделя) от 12.00 часа, в зала „Компас” на хотел „България”. Приоритетите в предизборната програма на Коалицията и регионалните акценти на програмата ще представи водачът на  бургаската листа на КБ Димчо Михалевски.

Ще бъдат представени и 28-те кандидат депутати на Коалиция за България за ІІ–ри МИР. Освен активисти и привърженици на БСП, на събитието са поканени да присъстват представители на бизнеса, на обществени организации, на КНСБ и КТ „Подкрепа”, общински съветници и бивши и настоящи кметове, излъчени от БСП. 

Представянето на предизборната програма на Коалицията в община Карнобат ще започне от 17.30 часа  днес, в залата на читалище „Димитър Полянов 1862”. С обществеността на Карнобат ще се срещнат Димчо Михалевски, Христо Монов и осем от кандидат–депутатите на Коалиция за България за региона.  Ще бъде представена предизборната програма  на Коалиция за България и регионалните й акценти. 

В 16.30 ч. водачът на листата  Димчо Михалвски ще се срещне с кмета на общината г-н Георги Димитров, с когото ще обсъди приоритетите за развитието на региона. В 19.00 часа започва срещата на кандидатите  за народни представители на Коалиция за България в бургаски избирателен район с населението на с. Трояново, общ. Камено.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега