Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП изключи Първанов и компания заради членството им в АБВ

БСП изключи Първанов и компания заради членството им в АБВ

Националният съвет на БСП взе решение за прекратяане членството на Първанов, Румен Петков, Евгений Желев, Росица Янакиева, Ивета Станкова-Пенкова и членове на инициативния комитет на АБВ – Емил Константинов, Владимир Калчев, Бойка Арабаджиева и Людмил Веселинов, съобщиха от пресцентъра на партията. Решението бе взето с 85 гласа „за“, три – против и само двама въздържали се.

Националният съвет на БСП взе решение за прекратяанечленството на Първанов, Румен Петков, Евгений Желев, Росица Янакиева, ИветаСтанкова-Пенкова и членове на инициативния комитет на АБВ – Емил Константинов,Владимир Калчев, Бойка Арабаджиева и Людмил Веселинов, съобщиха от пресцентъра на партията.Решението бе взето с 85 гласа „за“, три – против и само двама въздържали се.

Официална причина за изключване на въпросните членове отредиците на БСП е „системно нарушаване на уставни норми, изразяващо се вактивна дейност в подкрепа на друга листа, нарушаване на единството иединодействието в партията и неизпълнението на колективно взетите решения“,пояснява се в приетото партийно предложение.

Според текста, позицията на отцепените членове спрямопартията е „несправедливо“ и „непартийно“ и това е достатъчна причина те дабъдат освободени.

Националният съвет на БСП обяви, че групата социалисти, отделили се неформално в сформированието АБВ, са проявили агресия към партията, вярата, ценностите и членовете й.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега