Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСУ с прием на студенти по "Психология" от тази година

БСУ с прием на студенти по "Психология" от тази година

От тази година БСУ ще приема студенти по “Психология”. Преди седмица висшето учебно заведение получи акредитация, според стандартите на Националната агенция по оценяване и акредитиране (НАОА) в професионалното направление.

От тази година БСУ ще приема студенти по “Психология”. Преди седмица висшето учебно заведение получи акредитация, според стандартите на Националната агенция по оценяване и акредитиране (НАОА) в професионалното направление. “Мотивите да акредитираме направление “Психология”  са предизвикани от интереса на младите хора и нуждата от специалисти в тази област”, заяви доц. Йонка Балтаджиева, ръководител катедра “Психология” към БСУ.

Приемът в направлението се осъществява както в една бакалавърска - “Психология”, така и в две магистърски програми - “Детска и юношеска психология” и “Психология и начално училищна педагогика”. Всички, които са завършили висше образование в друго професионално направление, могат да се развиват в тази област, записвайки магистърска програма. Курсът им на обучение е 5 семестъра, а за завършилите същото направление - обучението е 3 семестъра.

“Амбицията да разкриваме нови специалности е породена от непрестанното  проучване на потребностите на пазара и нагласите на младите хора в страната”, сподели проф. Васил Янков, ректор на БСУ. Това е съобразено изцяло с мисията и иновативните и гъвкави подходи, които се прилагат в университета.

Според доц. Румен Бостанджиев, психологията е преди всичко практика, освен теоретични знания. Именно затова се залага на обучение с практическа насоченост. Студентите ще имат два задължителни летни стажа и практикуми по различни дисциплини, заложени в учебния план.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега