Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас домакинства на международен форум за енергийна политика

Бургас домакинства на международен форум за енергийна политика

В Бургас ще се проведе международна конференция „Стратегията на ЕС за Черно море и енергийната политика в Черноморския регион”, съобщават от Черноморски институт – Бургас. Форумът е двудневен и започва на 26 май.

В Бургас ще се проведе международна конференция „Стратегията на ЕС за Черно море и енергийната политика в Черноморския регион”, съобщават от Черноморски институт – Бургас. Форумът е двудневен и започва на 26 май. Фондация „Фридрих Еберт” и Черноморски институт Бургас ще си партнират за втора поредна година , за да предоставят възможност на политици и експерти да обменят мнения по политиките за развитие на Черноморския регион. Акцент на събитието ще бъде подготвяната от ЕС Стратегия за Черно море.

Представители на черноморските страни – България, Гърция, Румъния, Украйна и Турция, на Европейската комисия и Европейския парламент се очакват в Бургас , за да дискутират проблемите на черноморското сътрудничество и предпоставките то да бъде по-ефективно в контекста на регионалната европейска политика и политиката за добросъседство. Във форума ще участват и посланици на страни от Черноморския регион в България.

Форумът ще проведе заседание в два панела: Необходима ли е стратегия за Черно море и Енергийна сигурност за Европа и за Черноморския регион. Как по-успешно да се организира сътрудничeство и как да преодоляват проблемите, които съпътстват сътрудничеството в този сложен регион – това ще бъдат въпросите , на които ще се потърсят отговорите. По време на Конференцията ще бъдат засегнати и въпросите на околната среда и общата сигурност на региона, които са от изключително значение за неговото развитие и за стандарта на живот на гражданите.

Организаторите на събитието имат очакването, че Форумът може да се превърне в постоянно действащ и да разглежда актуалните проблеми на черноморските страни и техните граждани, като освен дискусии и обмен на мнения подготвя препоръки и предложения към различни институции, имащи отношение към развитието на региона. програма.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега