Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пускат още билети за концерта на Roxette в София

Пускат още билети за концерта на Roxette в София

Турнето на Roxette, което започна в края на февруари 2011, вече е в Европа. След като посетят южната ни съседка Гърция на 27 май, музикантите ще пристигнат у нас около обяд на 28 май.

Турнето на Roxette, което започна в края на февруари 2011, вече е в Европа. След като посетят южната ни съседка Гърция на 27 май, музикантите ще пристигнат у нас около обяд на 28 май.

Те ще бъдат настанени в луксозни апартаменти в  5-звезден хотел, където ще отдъхнат преди дългоочаквания концерт на стадион "Георги Аспарухов"  на 29 май от 20:00 часа. Интересът към събитието е наистина изключителен. Голяма част от билетите бяха светкавично разпродадени още с пускането им месеци преди събитието. Ограничено количество седящи билети за трибуните на цени от 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Организаторите на концерта, София Мюзик Ентърпрайсис, пускат от сряда билети за правостоящи на цена само от 50 лв. По време на престоя си в България, Мери и Пер ще консумират подбрани биопродукти и разнообразни вегетариански специалитети в комбинация с италианското вино Chianti Classico. Задължително изискване е към менюто да има добавен прясно нарязан джинджър.

Световното турне на Roxette предизвика небивал интерес навсякъде по света, като логично следствие на напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне. Самите артисти са изключително ентусиазирани от световната обиколка и издаването на новия им албум.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега